50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyan paylaşımcı,katılımcı,özgür düşünceye sahip,değişim ve gelişmeye açık,sorgulayan, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan; Tüm çalışanlarının işbirliği ve dayanışma içinde hergün daha iyiye ve güzele ulaşmaya çalıştığı bir okul olmak istiyoruz.

Misyon: öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inklaplarına bağlı bir üst öğrenime ve hayata hazır çağımız gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde ruh ve beden sağlığı açısından kendine güvenli bilgi ve becerilerle donanımlı toplumla ve kendisiyle barışık bilimin üstünlüğünü kendine ilke edinen çevre bilincine sahip gençler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuzun sayısız spor, sanat ve akademik alanlarda başarıları bulunmaktadır. İzmit´in en köklü okullarından olan 50. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, mezunlarının başarıları ile gurur duymaktadır.

Saatler: DERSE BAŞLAMA : 08:50 BİTİŞ SAATİ :15:20
Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL, BASKETBOL KURSLARI OKULUMUZUN KAPALI SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(262)3216096

WEB - https://50ylcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KOZLUK MAH. İNÖNÜ CAD. 50. YIL CUMHURİYET ORTAOKULU BLOK NO: 9 İZMİT / KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Kozluk Mah.İnönü Cad.No:9/1 İZMİT

Ulaşım ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İZMİT MERKEZDEDİR.